Verksamhet

Balancea, Olivia Ljunggren

Telefon +46 (0) 702 05 06 55, olivia@balancea.se

Balancea

 

Jag är Wellness coach och utbildad sjuksköterska och terapeut. Jag har flera års erfarenhet av att coacha och handleda människor till förändring och uppnå sina uppsatta mål.

Från att själv ta mig ur ett mentalt fängelse iform av uppväxt i religiös sekt till att idag leva mitt drömliv, är en process som varit otroligt tuff men också värdefull med många insikter och djupgående förändringsarbete.

 

Jag brinner för att motivera och inspirera människor till bättre livsstil samt coacha inom mental träning och personlig utveckling med verktyg som Mindfulness (medveten närvaro), akupunktur (balansering av kropp och psyke), meditation (fokusträning) och yoga (Medicinsk yoga).

 

För mig står begreppet hälsa för mer än att träna och ”äta rätt”, att må bra är även att ha en djupare kontakt med sig själv och därav sin egen livsguidning. Jag har ett holistisk arbetssätt och ser på människan som en energivarelse och mer än den kropp vi besitter, vi är en del av en större helhet och att vi har fler resurser och förmågor som vi kan utveckla om vi vill.

 

 

Välkommen till en spännande och intressant process att finna Din potential och glädje!

 

Jag arbetar under sekretess och innehar F-skattsedel.

 

 

Hälsoprodukter jag rekommenderar, för mer information klicka på nedan länkar:

 

För balanserad cellhälsa: Omega3 BalanceOil

 

Till husapoteket:Terapeutiska och eteriska oljor

 

Kontakta mig gärna för mer information om produkterna!

 

 

 

 

 

Välkomna!

 

 

För frågor och bokning kontakta mig på mail:

 olivia@balancea.se eller telefon: +46 (0) 702 05 06 55